Remember me?!

Of course you do! daaah, De är ju Starck fanimej, vem glömmer mig liksom.
Tänkte att jag skulle styra upp de här lite med ett, som alltid, låååångt inlägg! Orkar du inte läsa så är det din förlust :)

Som ni alla säkert har märkt så va de ju inte igår jag skrev här, så man kan ju tycka att jag har en hel del intressanta och roliga saker att säga? alldeles riktigt, har en jävla massa att dela med mig av! måste komma ihåg allt bara.. First things first, Jag har fått jobb fanimej! :D Och eftersom jag bor i Skövde så är det givetvis Volvo som är arbetsplatsen. Ska bli intressant att se hur länge man blir kvar där. Man har ju hört historier om sommarjobbare som blivit kvar i 40 år! Men just nu är jag bara jävligt glad över att slippa gå omkring hemma. Och slippa vetskapen om att man är arbetslös! fyfaaan va hemskt det är. Bli aldrig arbetslösa kära barn, tips från coachen! Skaffa jobb medans ni fortfarande går i skolan! de tjänaru på asså! inte för att jag gjorde så men.. ah du fattarrrr.

Nog om mitt hårda arbetsliv. Hur har min sommar varit?
- Fantastisk. Med några få nedgångar, dock rätt djupa. Men på det stora hela så har nog sommaren 2010 varit en av de bästa. Höjdpunkterna har varit midsommar, Iron Maiden konserten, kusten med Rebecka och de underbara väder vi hade i början av sommarn! Detta var dessutom den första sommaren jag inte tillbringade någon tid alls i Öregrund. Vilket nu i efterhand suger. Saknar att sitta på de varma klipporna och titta på solnedgången, samtidigt som ett flöte ligger och guppar sakta fram och tillbaka i vattnet i väntan på fisk. Ångrar allt att jag inte hängde med brorsan upp dit, men det får vi ta igen i år! Och då ska Rebecka med (Bara så du vet), de kommer bli massa mys! Dom har förövrigt världens godaste mjukglass där uppe på östkusten!

Måste ju berätta lite om Maiden konserten fanimej! Så mycket regn som föll under de timmarna har nog världen aldrig tidigare skådat. Inte ens under de monsunperioderna i Asien. Shiiieet asså, regnet fullkomligt vräkte ner och förvandlade hela grönområdet till en stor jävla lerpöl! Leran blev typ 10 cm djup och som grädde på moset var det ett av 2000-talets kraftigaste åskväder! De va fan inte lätt att simma omkring där med alkohol i blodet de må jag säga! Men när Maiden klev upp på scenen så blev det faktiskt uppehål. Och typ 5 minuter efter deras spelning började de vräka ner igen, och vi fick vandra typ en mil till hotelet! Jävligt skönt minne ändå! :D

Innan vi avslutar den här boken så får vi väl slänga ett öga på framtiden, äre något spännande som dyker upp på min horisont?  Absolut! Maiden konsert i sommar! mohha! skulle ju även sett Ulf Lundell nu i februari, men hela turnén blev inställd p.g.a sjukdom;S fan inte nice ! Krya på dig Uffe! Just nu vet jag inte så mycket mer kul som kommer. Men det lär ju fyllas på! kanske blir Cross VM i uddevalla dagen efter maiden också! kan bli sköj!

en siiiista sak bara, ni är ju säkert nyfiken på vad jag gör just nu?!
Tänkte väl de, Jag sitter här och har varit sjuk i några dagar. men de går åt rätt håll nu iaf! Lyssnar även på Bruce Springsteen och längtar efter min underbara Rebecka som jag älskar mer än livet. Men det dröjer ända till fredag innan jag får träffa min älskling.. de tycker jag inte, Jag tycker inte ooom de seru!! Nåja, nu ska jag låta fingrarna vila. :)


"En inställd spelning är ju också en spelning" / Ulf Lundell.
Krya på dig mannen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0